Marko Nastić: Pokušavam da se ni ne rukujem sa ljudima, ali se oni ljute VIDEO

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 12:34

Marko Nastić: Pokušavam da se ni ne rukujem sa ljudima, ali se oni ljute VIDEO

Pionir srpske tehno-scene pre tačno dve godine obeležio je dve decenije rada.

Sedma sezona kultne "Barutane" otvara se u petak 5. juna nastupima lokalnih di-džejeva u kojima će publiku na muzičko putovanje povesti pionir tehno-zvuka Marko Nastić. On za Jutro TV Prve kaže da su svi uzbuđeni posle tromesečne pauze, a da nemaju pravila ponašanja što se tiče zaštitne opreme.

''Za nas gore, na stejdžu, ništa nam nisu rekli. Inače, samo nosim masku kad dete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodim u vrtić i to je sve. Pokušavam da se ni ne rukujem sa ljudima, ali se oni ljute kad im ne pružim ruku. Mislim da su se ljudi opustili.''

U poslednjih nekoliko godina, na bini "Barutane" videli smo mnoge vodeće zvezde elektronske scene, među kojima su i Black Coffee, Hernan Cattaneo, CamelPhat, Mark Knight, Booka Shade, Nick Warren, a uživali smo i u sjajnim koncertima stranih i domaćih bendova i izvođača kao što su: "Ministry", "Soulfly", "Triggerfinger", "Gus Gus", Lajko Feliks, Darko Rundek, SARS, "Ateist Rep", "Ničim izazvan", "Mortal Kombat", "Deca Loših Muzičara", Miško Plavi, Goribor, Marčelo, "Iskaz", THCF.

Ulaznice za vikend otvaranje kluba "Barutana" dostupne su putem Cooltix platforme, po ceni od 800 dinara, dok je cena pojedinačne ulaznice 500 dinara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.