Scena iz Mućki najbolja u istoriji televizije (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2020, 09:45

Scena iz "Mućki" najbolja u istoriji televizije (VIDEO)

Scena iz kultne serije "Mućke", u kojoj Delboj Troter propada kroz otvoreni šank izglasana je kao najbolji trenutak u istoriji televizije.

U pitanju je scena iz epizode “ Yuppy Love ”, u kojoj se Del i Triger dive dvema devojkama, a u pokušaju da ih osvoji svojim “kul” pristupom, Del ne primećuje da je neko podigao dasku na šanku iza njega i, u pokušaju da se nasloni na njega, propada u prazno.

Drugo mesto u anketi kompanije Virgin Media, u kojoj je učestvovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2.000 Britanaca, zauzela je audicija Suzan Bojl u emisiji “ Britain’s Got Talent ”, a treće scena iz britanske serije “ East Enders ”, u kojoj lik Den Vots svojoj supruzi Endži predaje papire za razvod.

Na listi se takođe našao trenutak u kojem se saznaje ko je ubio Džej Ar-a u seriji “ Dallas ”, susret Dejvida Atenboroa s planinskim gorilama i scena iz poslednje sezone “Prijatelja”, u kojoj Rejčel napušta avion kako bi se vratila Rosu.

Scena iz Mućki dobila je 39 odsto glasova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Del Boj koji propada kroz otvoreni šank je najbolji trenutak u istoriji televizije (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 17.Jul.2020

Nezaboravna scena kada Derek Troter, glavni lik legendarne britanske humorističke serije Mućke, propada kroz otvoreni šank, proglašena je za najbolji trenutak u istoriji televizije.. Fenomenalni skeč deo je epizode „Yuppy Love“. U pomenutoj sceni Del i Triger dive se dvema devojkama, a u nameri...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.