STVARNOST JE POSTALA CRNJA! Pojavila se reklama za 6. sezonu serije Black Mirror - iako ne postoji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 14:17

STVARNOST JE POSTALA CRNJA! Pojavila se reklama za 6. sezonu serije "Black Mirror" - iako ne postoji!

Živimo u mračnom dobu.

Pre oko mesec dana Čarli Bruker, tvorac hvaljene serije "Black Mirror", rekao je u radijskoj emisiji da je šesta sezona serije na čekanju. Tokom razgovora objasnio je da mu se mračna budućnost koju prezentuje u seriji trenutno ne čini pogodnom.

"U ovom trenutku, ne znam ko bi mogao da svari priče o društvima koja se raspadaju", objasnio je i dodao da stoga sad ne radi na novim epizodama serije.

Mnogi smatraju da je Bruker >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio u pravu kad je odlučio odgoditi šestu sezonu, s obzirom na to da se nekima čini kako trenutno živimo u jednoj od epizoda. Otkako je počela pandemija koronavirusa, videli smo pse robote koji patroliraju parkovima u Singapuru, a Epl i Gugl udružili su snage kako bi stvorili aplikaciju za praćenje. Stvarnost se mnogima tako zaista čini nadrealna poput epizode "Black Mirrora".

Društvenim mrežama počeli su da kruže mimovi o tome kako živimo u epizodi serije, a madridska kreativna agencija "Brother Ad" otišla je korak dalje i pretvorila ga u reklamu za Netflix.

"Prošli su meseci otkako sve što se događa na svetu izgleda kao da živimo u dugoj epizodi Black Mirrora", komentarisala je agencija. "Na Netfliksu je peta sezona poslednja koju možete gledati, šesta se događa u stvarnom svetu."

Reklama se može videti oko madridskih autobuskih stanica.

Black Mirror. Season 6 pic.twitter.com/v2sZiqFAPZ

— Faisal Almalki (@faisalalmalki) June 2, 2020

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.