ŠTREBERI NA IVICI SUZA: Objavljen trejler za seriju Zvezdane staze - Pikard! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTREBERI NA IVICI SUZA: Objavljen trejler za seriju "Zvezdane staze - Pikard!" (VIDEO)

Povratak legendarnog kapetana.

Generacije štrebera, odnosno ljubitelja naučne fantastike odrastale su na seriji "Zvezdane staze", u čijem centru se nalazio svemirski brod "Entrprajz", sa ekipom koja je istraživala neistražene delove galaksija.

Druga generacija "Zvezdanih staza" dovela je na čelo "Enterprajza" kapetana Žana-Luka Pikarda, kojeg je sjajno tumačio Patrik Stjuart. Pored njega, svima omiljeni lik bio je i kiborg Data, kojeg je igrao Brent Spajner. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sada je Amazon prajm udario u nostalgičnu žicu, objavljujući trejler za "Star trek: Picard", u kojoj će centralnu ulogu, kao što joj ime kaže, igrati voljeni kapetan Žan-Luk.

Pikard će se vratiti iz penzije da bi još jednom otišao tamo gde nijedan čovek nije pre njega... ah, sećanja, mladost... ipak, treba biti strpljiv, serija stiže tek sledeće godine, još nema preciznog datuma.

Pogledajte trejler:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.