SILE LOBANJE SILOM! 36 godina posle originala, objavljen je trejler za novu verziju kultnog Hi-Mena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2021, 11:57

"SILE LOBANJE SILOM!" 36 godina posle originala, objavljen je trejler za novu verziju kultnog Hi-Mena!

Za nove generacije.

Nerfliks je objavio prvi trejler za novu verziju kultnog crtanog filma "Hi-Men", seriju "Gospodari svemira: Otkrovenje" (Masters of the Universe: Revelation).

Ovde se, najavili su, ne radi o rimejku klasičnog crtaća, već će se radnja nastaviti tamo gde se završila originalna serija 1985. godine.

"Ovo je nastavak priče. Koristimo originalnu mitologiju i likove, ali dublje smo se pozabavili nekim pričama koje još nisu razrešene", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je autor Kevin Smit.

Premijera serije najavljena je za 23. jul ove godine. Biće objavljeno pet epizoda i specijal.

"Posle kataklizmičke bitke između Hi-Mena i Skeletora, Eternija je slomljena i Čuvari sive lobanje su raspršeni. Razdvajaju ih decenije tajni, a Tilin zadatak je da ujedini grupu heroja i rešiti misteriju nestalog Mača moći u trci s vremenom, da ponovo uspostavi Eterniju i spreči kraj svemira", stoji u opisu serije.

Inače, originalni Hi-Men prikazivao se od 1983. do 1985. godine i ukupno je emitovano 130 epizoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.