Rouan Atkinson izuzetno uzbuđen: Crna Guja se vraća na male ekrane

Izvor: B92, 01.Jul.2019, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouan Atkinson "izuzetno uzbuđen": Crna Guja se vraća na male ekrane

Popularni britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem.

Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka kultne komedije "Crna Guja".

Kako navodi britanski tabloid San, iako se prethodno pominjalo da bi u pitnaju moglo biti snimanje samo jedne nove epizode, ali sa sada ipak razmatra snimnje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << cele nove sezone, pete po redu.

Originalna serija, čije je četiri sezone Bi-Bi-Si premijerno emitovao od 1983. do 1989. godine, bila je karakteristična po tome što je svaka pokrivala drugi vremenski period.

U istom stilu, radnja planirane pete sezone bi trebalo da bude smeštena u savremeno, osdnosno današnje vreme, a u njemu će Edmund Crna Guja biti univerzitetski profesor.

Zvezde kultne serije su pristale da se ponovo okupe, nakon zajedničkog susreta u jednom londonskom klubu. Glumci su se, tom prilikom, srdačno ispričali i ismejali, i na kraju jednostavno rekli:

"Da! Hajde da uradimo to!"

Scenario pete sezone "Crne Guje" se upravo piše, naveo je izvor Sana.

Kada je četvrta sezona, koja je za temu imala dogodovštine kapetana Crnog Guje u Prvom svetskom ratu, završena, scenaristi Ričard Kertis i Ben Elton su rekli da neće biti daljih nastavaka serije.

Ekipa se, ipak, okupljala u nekoliko navrata i snimila nekoliko specijalnih epizoda.

"Kertis i Atkinson su razmišljali da se u nekoj od novih epizoda, kao gosti, pojave poznati glumci kao što su Tom Hardi ili Rasel Brend", rekao je izvor lista.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U planu peta sezona serije "Crna Guja"

Izvor: Radio 021, 01.Jul.2019

Britanski glumac Rouan Atkinson (64) se sprema za povratak pred kamere, i to zajedno sa svojim kolegama Tonijem Robinsonom, Stivenom Frajom i Hjuom Lorijem...Atkinson je svojim prijateljima, prilikom nedavnog susreta, rekao da je "izuzetno uzbuđen" zbog planiranog povratka kultne komedije "Crna Guja"...Kako...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.