Repertoar Zvezdara teatra za novembar, karte od danas u prodaji

Izvor: B92, 22.Okt.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repertoar Zvezdara teatra za novembar, karte od danas u prodaji

Predstavljamo Vam novembarski repertoar Zvezdara teatra, čija prodaja ulaznica za novembar kreće danas, 22. oktobra u 12 časova.

Dani 5, 7 i 25. 11 rezervisani su za predstavu "Osama - Kasaba u Njujorku", koja je rađena prema romanu Vladmira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića, koji je i reditelj predstave. U predstavi igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović.

I >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u novoj sezoni predstava "Korešpodencija", B. Pekića i B. Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića, a u kojoj igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković, nastavlja da osvaja publiku i nagrade na festivalima. Anica Dobra je na festivalu Dani Zorana Radmilovića dobila nagradu Zoranov brk za ulogu Milice Njegovan.

Iz Zvezdara teatra najavili su premijeru predstave "Ljubav u Savamali" prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Premijera predstave je 16. novembra, a reprize 21. i 30. novembra. U nedelju 18. novembra dolaze gosti iz Novog Pazara sa predstavom "Beton mahala" koja je sa velikim uspehom gostovala u proteklim sezonama. Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a u predstavi igraju Amar Ćorović, Petar Kostić, Nedim Nezirović, Vahid Džanković, Ema Muratović, Ajtana Dražanin i Lejla Bučan Pluncević. Dok će dan kasnije gostovati predstava "Profesionalac", Dušana Kovačevića, Milanovačkog pozorišta. Predstava "Čorba od kanarinca", Miloša Radovića u režiji Staše Koprivice u kojoj igraju Ljubomir Bandović i Mina Lazarević 24. novembra imaće stoto izvođenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.