Reper OBORIO REKORD Bitlsa star pola veka! Ali, to nije njegov jedini rekord!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper OBORIO REKORD Bitlsa star pola veka! Ali, to nije njegov jedini rekord!

Svaka mu čast!

Drejk je oborio rekord stariji od pola veka i postao umetnik sa najviše pesama u top 10 hitova za godinu dana.

Bitlsli su držali rekord od 1964. godine kada su imali čak 11 pesama u top 10, uz pesme "Can't Buy Me Love" i "A Hard Day's Night" koje su dominirale na vrhu top liste.

Ipak, Drejk je od početka godine imao čak tri pesme na vrhu top liste "God's Plan", "Nice for What" i "In My Feelings" i još 8 pesama u top 10, od čega su pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << solo izvedbi i tri zajedničke pesme - sa Lil Baby, BlocBoy JB i Migos.

Објава коју дели champagnepapi (@champagnepapi) дана 19. Окт 2018. у 6:29 PDT

Pesma sa Bed Banijem nalazi se trenutno na petom mestu top liste.

Gardijan piše i da to nije jedini rekord koji je Drejk oborio od početka 2018. godine. On je postao izvođač koji je najviše vremena proveo na vrhu top liste, prevazišavši ostvarenje Ašera.

"MIA" je 32. ostvarenje kanadskog repera u top 10, a ispred njega se nalaze još samo Madona sa 38 hitova i upravo Bitlsi sa 34 pesme u top 10.

Drejk se trenutno nalazi na američkoj turneji na kojoj promoviše svoj peti studijski album "Škorpion", koji mu je i omogućio obaranje svih navedenih rekorda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.