Rekonstruisana vlada (ne)moguća bez URA

Izvor: Danas, 16.Sep.2021, 18:22

Rekonstruisana vlada (ne)moguća bez URA

Eventualna rekonstrisana vlada Crne Gore, prema dogovoru dela predstavnika parlamentarne većine Demokrata i Demokratskog fronta (DF) mogla bi biti proširena za šest ministarstava sa sadašnjih 12, i imala bi tri potpredsednika, umesto jednog, sada predsednika pokreta URA Dritana Abazovića.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

KRAJ AGONIJE ILI NASTAVK KRIZE Najavljena rekonstrukcija crnogorske vlade bi jednu bitnu stranku mogla da GURNE U OPOZICIJU

Izvor: Blic, 16.Sep.2021

Vlada Crne Gore biće rekonstruisana - ta odluka pala je sinoć nakon dogovora Demokratskog fronta (DF) i Demokrata Alekse Bečića i to bi, kako se čuje u delu javnosti, trebalo da označi i kraj crnogorske političke krize koja bezmalo traje godinu dana, tačnije od kada je ta ista Vlada i izabrana.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.