Recept španskog pisca – kako iz pozorišta izaći bez celulita

Izvor: RTS, 01.Dec.2018, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Recept španskog pisca – kako iz pozorišta izaći bez celulita

"Tvoje tajno oružje protiv neukrotivog celulita" nije nova anticelulit metoda, već pozorišni komad. Napisao ga je španski pisac Injigo Ramires de Aro. Diplomatiju je zamenio pisanjem i u Beograd se vratio na izvođenje svoje komedije u Beogradskom dramskom pozorištu, koju su priredili glumci Kraljevačkog pozorišta
Posetioci Beogradskog dramskog pozorišta videli su kako izgleda kraljevačko čitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << španskog komada koji govori o potrošačkom društvu.

Španski pisac Ramires kaže da je celulit uopšten problem, da se jednog dana probudio i shvatio da su svi prepuni celulita i da mora da učini nešto za ljudsku vrstu.
"Tako da sam pronašao rešenje kako da se telo oslobodi celulita, ali što je još bitnije, i ljudski um. Posle predstave izlazite iz pozorišta sa novim telom, jer sva masnoća ode u vaš mozak", objašnjava Ramires.
Direktor Kraljevačkog pozorišta Miodrag Dulović kaže da je španski pisac poklonio svoj tekst pozorištu uz jedan uslov – da ponovo dođe u Srbiju i da vidi svoj komad.
"Ovo je po mišljenju autorske ekipe anarhokomedija. Cela predstava i Ramires ruši postulate, bilo kakve uzuse koje postavlja dramaturgija", kaže Dulović.
Autor ima važnu poruku za publiku u Srbiji.
"Želim da podsetim srpski narod da je Srbija velika zemlja", istakao je Ramires.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.