RUPA U ZEMLJI: Ovaj horor mnogi nazivaju najstrašnijim filmom 2019. godine! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUPA U ZEMLJI: Ovaj horor mnogi nazivaju najstrašnijim filmom 2019. godine! (VIDEO)

Jezivo, zaista jezivo.

Možda je ovo pretpraznično vreme primerenije za filmove poput "Sam u kući" ili "Vilenjak", ali ako ste Grinč koji ne voli božićne filmove, onda je pravi izbor za vas Netfliksov horor koji ljudi na društvenim mrežama nazivaju najstrašnijim filmom godine.

Film "The Hole in the Ground" ("Rupa u zemlji") režirao je Li Kronin, a prvi put je prikazan na filmskom festivalu Sandens 25. januara 2019, kada je pokupio brojne pozitivne kritike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Radnja filma vrti se oko mlade samohrane majke po imenu Sara koja se seli u irski kraj kako bi započela novi život u iznajmljenoj kući pored stare šume. Međutim, kad Sara shvati da je okružena čudnim meštanima u nepoznatom području, ubrzo počinju da se događaju čudne stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.