REMEK-DELO: Tek je počela, a ova serija ima bolju ocenu od Igre prestola (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2019, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REMEK-DELO: Tek je počela, a ova serija ima bolju ocenu od "Igre prestola" (VIDEO)

Svi su oduševljeni.

Nova HBO-ova mini serija "Černobilj" oduševila je gledaoce u toj meri da su je neki već posle prve epizode proglasili jednom od najboljih serija godine. Iako su objavljene samo tri epizode (od ukupno pet), serija je već sad postigla bolje ocene na IMDB-u i od planetarno popularne "Igre prijestola", kao i od hit-serije "Breaking Bad" ("Čista hemija").

Trenutno joj prosečna ocena iznosi impresivnih 9,6, a ne prestaje da oduševljava ni kritiku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni publiku.

Serija u pet nastavaka prikazuje što je pošlo po zlu u nuklearnoj elektrani u Ukrajini, u noći između 25. i 26. aprila 1986. godine, ali prikazuje i kako je došlo do eksplozije, kao i posledice. Serija prati, između ostalih, Valerija Legasova, fizičara i šefa kancelarije koja istražuje katastrofu. U mini-seriji se vidi koliko je tragičan incident pogodio planetu, ali i samog Legasova. Černobil takođe istražuje događaje koji suusledili posle katastrofe i kako su se neke stvari, sugeriše serija, prikrivale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.