Procureli prvi detalji šeste sezone serije Piki blajnders: Hoće li Tomi preživeti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 11:56

Procureli prvi detalji šeste sezone serije Piki blajnders: Hoće li Tomi preživeti?

Gledaoci ne mogu da iščekaju.

Dugoočekivana šesta sezona popularne serije Piki Blajnders odložena je nekoliko puta, a BBC još nije objavio zvanični datum izlaska.

Snimanje šeste sezone trebalo je da počne u martu 2020. godine, ali je usled pandemije koronavirusa odloženo. Međutim, postoje nade da će snimanje započeti u sledećih nekoliko meseci.

U jednom od nedavnih intervjua Entoni Birn, režiser serije je otkrio da rade na tome da seriju počnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da snimaju početkom sledeće godine, što znači da bi mogla biti odložena do 2022. godine.

Birn je otkrio da će priča nastaviti tačno tamo gde je stala, sa Tomijem i pištoljem u ruci.

Објава коју дели Peaky Blinders (@peakyblindersofficial) дана 28. Мај 2020. у 7:53 PDT

On je takođe kazao kako će Tomi uskoro upoznati svog novog neprijatelja, pa samim tim zaključujemo da neće povući obarač u prvoj sceni šeste sezone.

"Imamo sjajnu novu heroinu. Ona je veoma mračna. U 'Bandi' vide žene kao što je ona. Neću reći ko je, ali hoću da će Tomiju zadati mnogo muke. Ona će ga izazvati na novi način", rekao je on.

"Ona je sjajan lik i vrlo brzo ćemo naći glumicu koja će je predstaviti", dodao je Birne, a fanovima je ostalo da se zapitaju da li će se Tomi zaljubiti u ovu misterioznu ženu kao što je nekada u Grejs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.