Premijera radio drame za decu Svemirska uspavanka na RNS1

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera radio drame za decu "Svemirska uspavanka" na RNS1

"Pre samo pedeset godina, prvi ljudi su sleteli na Mesec. Ali o njima su već ispričane mnoge priče. Zato je ova posvećena Apolu 11, svemirskom brodu, bez kog pohod na Mesec ne bi bio moguć, i svim drugim letilicama i satelitima koji krstare svemirom. One su hrabre, vole avanturu, otkrivaju nepoznato i uče nas da prihvatimo izazove" (Vanja Nikolić).

Dragi dečaci i devojčice, redakcija dramskog i igranog programa Radio televizije Vojvodine, uz želje za uspešan početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nove školske godine, najavljuje premijeru "Svemirske uspavanke" autorke Vanje Nikolić. Ova naučnofantastična avantura biće premijerno emitovana u nedelju 8. septembra, na Prvom programu radija, u ustaljenom dečjem terminu od 10.05

Budite hrabri, otkrijte nepoznato, prihvatite izazove i upoznajte glavnu junakinju Apolinu koja je krenula u "crnu rupu" u potragu za svojim dedom. Kroz ovu avanturu vodiće vas klasa treće godine Nikite Milivojevića, rediteljka Milica Stojanov, ton majstor Milorad Ićitović i kompozitor Milan Kerezović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.