Premijera predstave Tinejdž stori -Istine o odrastanju u amfiteatru Arhiva Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2020, 05:21

Premijera predstave "Tinejdž stori -Istine o odrastanju" u amfiteatru Arhiva Vojvodine

Radionice i predstavu je organizovao i realizovao DKCNS, a finansijski su im pomogli Gradska uprava za kulturu Novog Sada.

"Kako je divno biti u pubertetu, rastu vam noge, ruke, grudi i brkovi, menja vam se glas".

"Tinejdž stori- Istine o odrastanju" po tekstu Nikole Zavišića je uzbudljiva i stvarna priča o četvoro trinaestogodišnjaka koji prolaze kroz burno i veoma osetljivo razdoblje života – seksualno i psihičko sazrevanje a govori o problemima i istinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o odrastanju. Komad komunicira sa adolescentima i odgovara na veliki broj suštinskih pitanja koja pubertet donosi.

Uloge tumače: Marija Dinić, Dorotea Lomjanski, Uroš Lukovski, Milan Subić, Anđela Crnčević, Sara Posnov, Nataša Jošić, Lana Rajak, Vasilije Ponjević, Luka Bandović

Premijera predstave u produkciji novosadskog Dečijeg  kulturnog centra održaće se večeras  sa početkom u 19.30 časova u amfiteatru Arhiva Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.