Premijera filma Usekovanje večeras u Novom Sadu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 12:31

Premijera filma "Usekovanje" večeras u Novom Sadu (AUDIO)

Debitantski film „Usekovanje“ reditelja Siniše Cvetića i scenariste Davida Jakovljevića biće premijerno prikazan večeras u Novom Sadu. Projekcija u Areni Cineplex zakazana je u 20 časova.

Film prati priču tri generacije, porodice okupljene za slavskim stolom. Sve se odigrava u jednom danu i gotovo u istom prostoru, tako ostavlja utisak jednočinke na pozornici sa jedinstvom mesta i prostora. Mladi reditelj Siniša Cvetić istakao je da su on i scenarista >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovim filmom želeli da naprave presek društva i da kroz jednu porodicu prikažu probleme koji evidentno postoje u Srbiji.

Mladi scenarista ovog ostvarenja David Jakovljević otkrio je da je sa kolegom rediteljem, tokom studija, radio kratke filmove i tako stekao iskustvo za pisanje dugog metra.

Film „Usekovanje“ od sutra će biti u redovnoj distribuciji širom Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

FILM USEKOVANJE PREMIJERNO PRIKAZAN U BEOGRADU: Publika oduševljena i po završetku filma sve nagradila ovacijama

Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023

Svečana premijera novog domaćeg filma “Usekovanje” debitanta reditelja Siniše Cvetića održana je sinoć u Velikoj sali Mts Dvorane u Beogradu, uz prisustvo skoro kompletne glumačke i autorske ekipe. Publika je bila oduševljena i po završetku filma je sve nagradila ovacijama. „Usekovanje“...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.