Televizijska premijera dokumentarnog filma Da me nema Marine Zorić (RTV1, 21.00)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2021, 04:23

Televizijska premijera dokumentarnog filma "Da me nema" Marine Zorić (RTV1, 21.00)

Nakon bioskopske premijere, uspešnog festivalskog života i nominacije za „Prix Europa 2019“, dokumentarni film „Da me nema“ autorke Marine Zorić imaće televizijsku premijeru večeras u 21 čas na Prvom programu Radio - televizije Vojvodine.

Milica Veljković je devojka na pragu tridesetih godina, lepa, svestrana, spremna da uči i da se raduje životu. Sa svojih šesnaest godina pokušala je da sebi oduzme život. Preživela je. Njena priča, pre i posle tog teškog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i traumatičnog čina, tema je dokumentarnog filma „Da me nema“. Iskustvo, koje ju je bacilo u tamu i vratilo na svetlo koje život znači, smestilo ju je u invalidska kolica koja danas nisu prepreka ni za šta, ali su posledica koja je bila teška, opominjuća i na kraju dokaz da se za život treba boriti i da on svakako nema cenu.

RTV1/ sreda, 5. maj u 21.00

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.