Poznati meksički umetnik stvara apsolutnu iluziju na koncertu KKN

Izvor: B92, 28.Maj.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati meksički umetnik stvara apsolutnu iluziju na koncertu KKN

Sastav Kanda, Kodža i Nebojša će, u okviru Light Based Lifeforms festivala, okupiti Beograđane 31.maja u novom klupskom prostoru pod nazivom Neverland. Ovaj koncert biće propraćen dinamičinim projekcijama meksičkog digitalnog umetnika Rodriga Cazaresa koji će mapiranjem bine postići apsolutnu iluziju.

Rodrigo Guzman Cazares je digitalni i vizuelni umetnik, rođen u jednom od najvećih gradova na svetu, Meksiko sitiju, usred gužve i saobraćajnog haosa, nadahnuće za svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rad pronalazi u stilu života ljudi u megapolisu. Inspirisan arhitekturom, uličnom umetnošću i digitalnom estetikom, on je fokusiran na reviziju modernog života i percepcije. Bavi se kreiranjem interaktivnih instalacije koje uključuju audio, video, pokret i druge elemente.

Sastav KKN je odlučio da beogradsku koncertnu promociju održi u novom klupskom prostoru Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, a nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49.

Povodom predstojećeg koncerta gitarista benda Nenad Pejović je izjavio: “Mislim da će se više dobrih stvari poklopiti u petak na koncertnom predstavljanju ploče Uskoro - o zvuku će brinuti ko-konspirator u stvaranju albuma Vlada Burić, u planu su svetlosne projekcije, a sa nama su i Vrooom, sa kojima smo često delili binu godinama unazad.

Dobra okolnost je i to što se u petak otvara novi koncertni prostor u Beogradu, letnja bašta Neverlanda. Čini mi se i da mogu u ime benda da izrazim prilično sviračko raspoloženje, posebno u pogledu svih 9 pesama sa Uskoro koje ćemo izvesti. Naravno, gledaćemo u nebo, ali imamo rešenje i za eventualnu kišu, tako da, iako koncerti u Beogradu umeju da pobude anksioznost, sa nestrpljenjem čekam petak. “

Specijalan gost na koncertu je sastav Vrooom.

Ulaznica za beogradsku koncertnu promociju može se naći po ceni od 1.000 dinara na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a (bivšeg Eventima), u Felix shopu u Sremskoj ulici i Garaži u Bul.Vojvode Mišića 49.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.