Povratak u nostalgiju: Kultni filmski par ponovo zajedno za dobrotvorne svrhe

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 19:06

Povratak u nostalgiju: Kultni filmski par ponovo zajedno za dobrotvorne svrhe

Ljubitelji nostalgije imaće jedinstvenu priliku da se vrate jednoj od najpoznatijih trilogija iz osamdesetih godina, za specijalan događaj.

Zvanično je potvrđeno da će se ekipa filmova "Povratak u budućnost" okupiti naredne nedelje kako bi oraspoložili obožavatelje tokom pandemije koronavirusa.

Kristofer Lojd, koji je glumio Doka Brauna u legendarnoj franšizi naučno-fantastične komedije, objavio je kratki tizer sa datumom 11. maj 2020. i 9:00 ujutro PST (18:00 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše vreme). Naravno, fanovi su taj datum utefterili.

"Okupljamo se zbog predivnog razloga", napisao je Lojd, sugerišući da će prikupljati sredstva za borbu protiv kovida 19. Ekipa filmova 'Povratak u budućnost' podržaće ovim događajem Projekat nade (Project Hope), organizaciju koja podržava zdravstvene radnike, sarađujući ruku pod ruku sa zajednicama, zdravstvenim radnicima i javnim zdravstvenim sistemima kako bi se osigurale održive promene."

Prvi deo franšize objavljen je 1985. godine, a pored Lojda, glavnu ulogu tumači Majkl Džej Foks.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.