Poslednje scene su me potpuno uništile, svi su mi govorili... /VIDEO

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poslednje scene su me potpuno uništile, svi su mi govorili..." /VIDEO

Snimanje poslednje sezone serije "Igre prestola“ se bliži kraju, a pojedini članovi ekipe su već obavili svoj deo posla.

Glumica Emilija Klark je u intervjuu za Vanity Fair ispričala da je snimila poslednje scene u ulozi Deneris.

"To me je uništilo. Znajući da će to potpuno promeniti mišljenje o Deneris je...“. Glumica se tu zaustavila kako ne bi otkrila previše.

Gostujući u emisiji "Dobro jutro, Ameriko", Klark je priznala da su je poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << scene serije psihički uništile.

''Stvarno je najtužnija stvar snimati bilo šta poslednji put. Bila sam potpuno emocionalno dotučena. Svi su mi govorili: 'pa, Emilia u redu je', ali za mene nije bilo, jer je poslednji put'. Bilo da je reč o emotivnoj sceni ili ne, to me čini jako tužnom”, ispričala je ona u emisiji Dobro jutro Amerika.

"Tokom snimanja radila sam sva ova uvrnuta sr**a. Videćete na šta mislim kada budete odgledali sezonu“, dodala je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.