Posle rekordne 32 nominacije ovo je najbolja serija u 2019. godini!

Izvor: B92, 23.Sep.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle rekordne 32 nominacije ovo je najbolja serija u 2019. godini!

Serija "Igra prestola" popularna u celom svetu i sa rekordne 32 nominacije, osvojila je kasno sinoć u Los Anđelesu nagradu Emi za najbolju dramsku seriju.

Na 71. dodeli televizijskih nagrada Emi, humoristička serija "Fleabag" je proglašena za najbolju seriju u kategoriji komedije. Ta serija je dobila nagradu za najbolju glumicu i najbolji scenario.

Najbolji glumac u kategoriji dramske serije je Bili Porter za ulogu u "Pose". Najbolja glumica u toj kategoriji je Džodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Komer za ulogu u "Killing Eve". Serija "Igra prestola" već je nekoliko godina zaredom proglašena najboljom dramskom serijom osvojivši nagradu Emi u toj kategoriji.

Evo koja serija je osvojila nagrade i koliko:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija Igra prestola osvojila nagradu Emi za najbolju dramsku seriju (FOTO)

Izvor: Danas, 23.Sep.2019

Serija "Igra prestola" popularna u celom svetu i sa rekordne 32 nominacije, osvojila je kasno sinoć u Los Anđelesu nagradu Emi za najbolju dramsku seriju. Članak Serija Igra prestola osvojila nagradu Emi za najbolju dramsku seriju (FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.