Izvor: Blic, 20.Sep.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte prvi trejler za film o 120 godina putovanja kroz svemir

Objavljen je prvi trejler za naučno-fantastičnu romansu "Passengers" sa Dženifer Lorens i Krisom Pratom.

Njih dvoje igraju Džima i Auroru, dvoje od preko 5.000 putnika na svemirskom brodu tokom 120-godišnjeg putovanja do svemirske kolonije.

Kada im se kapsule za hibernaciju otvore 90 godina pre vremena, Džim i Aurora otkrivaju sve pogodnosti luksuznog broda i usput se zaljubljuju jedno u drugo ali ubrzo otkrivaju da je brod u kvaru i da je čitava populacija na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njemu u opasnosti.

Intergalaktičku ljubavnu priču režirao je Norvežanin Morten Tildum, koji je 2014. nominovan za Oskara za "Igru kodova", priču o Alanu Tjuringu.

On je u nedavnom intervjuu izjavio da nije mogao da poželi bolje glumce od Prata i Lorensove:

- Imaju odličnu hemiju i vrlo su posvećeni. U današnje vreme rimejkova i franšiza osvežavajuće je što imamo sasvim originalnu priču u kojoj glume dve najbolje filmske zvezde na svetu.

Premijera filma zakazana je za 21. decembar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.