Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena

Pre nekoliko meseci objavljeno je da će novi Betmen biti Robert Patinson, a sad je izašao prvi tizer koji prikazuje kako će izgledati u toj ulozi.

Reditelj filma Met Rivs objavio je tizer na kojem se vidi samo Betmen u odelu, a kratak snimak odmah je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.Patinson, nedavno proglašen najlepšim muškarcem sveta, u ulozi Betmena naslediće Bena Afleka, koji je odstupio nakon ‘’Zore pravednika’’ 2016. godine.

Patinson >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izjavio za Varajeti da je voleo Burtonove Betmene tokom odrastanja. Kad je čuo da Rivs snima novog Betmena sa kompanijom Varner Bros., nije se nimalo dvoumio, nego se odmah prijavio na audiciju.

The Batman bi u bioskope trebalo da stigne u junu 2021. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pogledajte kako će Robert Patinson izgledati u ulozi Betmena

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2020, 09:23

Prije nekoliko mjeseci objavljeno je da će novi Betmen biti Robert Patinson, a sad je izašao prvi tizer koji prikazuje kako će izgledati u toj ulozi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.