POČIVAJTE U MIRU, RIČARDE: Preminuo obožavani glumac iz čuvene serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2018, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČIVAJTE U MIRU, RIČARDE: Preminuo obožavani glumac iz čuvene serije

Neka mu je laka zemlja

Ričard Harison (77), deda koga su svi od milošta zvali "Starče" u TV seriji "Zvezde zalagaonica" preminuo je ovog vikenda, potvrdio je njegov sin Rik.

- Tim "Zlatne i srebrne zalagaonice" je skrhan od bola. Biće upamćen kao najbolji otac, deda i pradeda koga čovek može da ima. Fanovi će ga pamtiti kao ponekad prgavog, ali uvek voljenog, duhovitog glasa razuma u TV seriji "Zvezde zalagaonica", koja se emituje na kanalu Histori - navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na Fejsbuk stranici ove emisije.

Ova veoma gledana serija emituje se na pomenutom kanalu već nekoliko godina. U njoj gledaoci imaju priliku da zavire u svakodnevnicu porodične zalagaonice u Las Vegasu. Posao su do sada vodile tri generacije muškaraca iz porodice Harison - deda Ričard, sin Rik i unuk Kori.

Serija će se dalje nastaviti bez najstarijeg člana ekipe, koji je bio poznat po svojim direktnim i iskrenim savetima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.