PIŠU DA JE NA SAMRTI: Glumici se vratio RAK DOJKE treći put, njene reči odzvanjaju Internetom VIDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIŠU DA JE NA SAMRTI: Glumici se vratio RAK DOJKE treći put, njene reči odzvanjaju Internetom VIDEO

Borba ne prestaje.

Nedavno je u medijima počela da se širi pojavila vest kako 70-godišnja muzičarka i glumica Olivija Njutn-Džon, koja je srca publike osvojila ulogom u kulton filmu Briljantin jer joj se po treći put vratio rak dojke.

Ipak, njen menadžer je sve demantovao i nazvao te "vesti" smešnim.

Neimenovani izvor za Radar Online je izjavio kako je Olivija u jako teškom stanju.

"Njene telesne funkcije su sve slabije, ali ona ne želi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se preda sve dok ne prođe venčanje njene ćerke Kloi", rekao je izvor.

Ovu informaciju je zatim dopunila australijska web stranica Now to Love, navodeći da je zvezdi preostalo još nekoliko nedelja života.

Olivijin menadžer Majkl Kaprio sada je potvrdio da Olivija ne umire i dodao kako su joj sve vesti "o zadnjim danima života" zapravo urnebesno smešne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rak joj se vratio, kažu da ima još nekoliko nedelja života: Slavna glumica se obratila svim fanovima!

Izvor: Story, 04.Jan.2019

Nedavno je u medijima počela da se širi vest kako 70-godišnja muzičarka i glumica Olivija Njutn-Džon, koja je srca publike osvojila ulogom u kulton filmu “Briljantin”, umire, jer joj se po treći put vratio rak dojke. Ipak, njen menadžer je sve demantovao i nazvao te “vesti” smešnim. Naime,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.