Izvor: SEEcult.org, 19.Okt.2019, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ozvaničeno vraćanje 166. lista Miroslavljevog jevanđelja

Sporazumom Rusije i Srbije, potpisanim 19. oktobra u Beogradu tokom posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, potvrđeno je vraćanje 166. lista Miroslavljevog jevanđelja iz Rusije, kojoj će zauzvrat biti vraćene slike ruskog umetnika Nikolaja Reriha. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ruski premijer osvrnuli su se u zajedničkom obraćanju medijima na značaj tog dogovora koji, prema rečima Medvedeva, nije bio lak, ali predstavlja prijateljski korak.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Vučić o susretu sa Medvedevim: Odnosi poverenja su nam na najvišem nivou

Izvor: Blic, 20.Okt.2019, 10:47

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući danas u "Jutarnjem programu" na TV Prva govori o tome šta su zaključci posete ruskog premijera Dmitrija Medvedeva, ali i o unutrašnjim političkim i društvenim pitanjima.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.