Ovo je najslušanija pesma u poslednjih 10 godina

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je najslušanija pesma u poslednjih 10 godina

Servis za strimovanje muzike Spotifaj objavio je listu najslušanijih pesama u poslednjih 10 godina

Servis za strimovanje muzike Spotifaj (Spotify) objavio je listu najvećih pesama, albuma i izvođača u poslednjih 10 godina, a otkrili su da je izvođač čiju su muziku ljudi najviše strimovali Drejk.

Reper je prikupio više od 28 milijardi strimova, a njegova najpopularnija pesma "One Dance" puštena je 1,7 milijardi puta. Na drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mestu je Ed Širan, a usledili su Post Maloun, Arijana Grande i Eminem, prenosi Indeks.

Najslušanija pesma decenije je "Shape Of You" Eda Širana, koja je puštena 2,4 milijarde puta.

Najslušanija pesma u 2019. godini je "Senorita" Šona Mendesa i Kamile Kabelo. Pesma je objavljena u junu, a od tada je preslušana milijardu puta. Odmah posle nje našla se pesma Bili Ajliš "Bad Guy" s 900 miliona strimova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.