Ovo je najbolja serija svih vremena

Izvor: B92, 08.Jun.2020, 19:00

Ovo je najbolja serija svih vremena

Poslednjih godina gledali smo neke veoma dobre i popularne serije, a prema istraživanju portala Ranker najbolja serija svih vremena je "Breaking Bad".

Ranker je krajem prošlog meseca ažurirao listu najboljih serija svih vremena, na kojoj se nalazi više od 2300 naslova kojima se može dati glas, a prva tri mesta zauzeli su "Breaking Bad", "Sopranovi" i "Igra prestola".

Iako na ovom sajtu dominiraju serije novijeg datuma, u vrhu se nalaze i klasici poput "M*A*S*H", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Star Trek" ili "Zona sumraka".

Inače, mnoge je iznenadila činjenica da se "Better Call Saul" nalazi tek na 168. mestu, a The Wire tek na 41, prenosi Index.

U nastavku smo izdvojili serije koje su ušle u 15 najboljih i pozivamo vas glasate za vašeg favorita i napišete zašto ste baš odabrali tu seriju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.