Ova serija ima najbolji kraj u poslednjih 20 godina VIDEO

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova serija ima najbolji kraj u poslednjih 20 godina VIDEO

Poslednja epizoda kultnog sitkoma “Prijatelji“ proglašena je najboljim TV završetkom u poslednjih 20 godina.

Ova informacija i nije neko iznenađenje s obzirom na to da je u SAD-u završetak serije koji se emitovao 2004. godine gledalo čak 52, 5 miliona ljudi, zbog čega je postao jedan od najgledanijih završetaka u istoriji televizije. Emotivni završetak nije označavao samo kraj serije već i kraj bezbrižnosti i pozitivnog ludila koje su devedesete i “Prijatelji“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doneli celom svetu.

Bez obzira na to da li ste obožavalac “Prijatelja“ ili ne, lako je shvatiti zašto je završetak dobio tako visoki status. Nakon deset sezona u poslednjoj epizodi svako odlazi na svoju stranu, Monika i Čendler idu da žive u predgrađe s blizancima, Džoj odlazi da radi na glumačkoj karijeri, Fibi život nastavlja s Majkom, a Rejčel i Ros napokon završavaju zajedno.

Kraj serije simbolično je prikazan i iseljavanjem iz Monikinog stana u kojem su ostali samo prazni zidovi. "Okej, hoćemo li da popijemo kafu?", pitala je uplakana Rejčel na izlasku iz stana, a Čendler se na to našalio pitanjem "Gde ćemo?", iako svi znaju da će poslednju kafu popiti u kultnom Central Parku koji je bio lajtmotiv celokupne serije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.