Otvaraju se svi objekti u Narodnom muzeju u Nišu

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 13:23

Otvaraju se svi objekti u Narodnom muzeju u Nišu

Narodni muzej Niš od sutra nastavlja s redovnim radom s posetiocima na svim objektima - Arheološka sala, Ćele kula, Logor "12. februar" i Galerija Sinagoga.

Kako su vanredne mere i dalje na snazi, neophodno je da ih se svi posetioci pridržavaju, saopštio je Muzej.

Prilikom ulaska u objekte neophodno je nositi zaštitne maske, kao i držati fizičku distancu između posetioca od minimum dva metra, a obavezno je i praćenje instrukcija koje se dobijaju od muzejskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vodiča tokom obilaska postavke.

Maj je mesec obeležavanja Međunarodnog dana muzeja i manifestacije "Muzeji za deset", ali s obzirom na to da masovna okupljanja nisu dozvoljena, svi zainteresovani moći će besplatno da posete sve objekte Narodnog muzeja do kraja meseca i da se upoznaju sa delom značajne baštine.

Sutra se prelazi i na letnje radno vreme, pa će Ćele kula i Arheološka sala raditi svakog dana, osim ponedeljkom, od 9:00 do 19:00.

Logor "12. februar" i Galerija Sinagoga radiće od utorka do petka od 10:00 do 16:00, a vikendom od 10:00 do 15:00, dok je ponedeljkom zatvoreno za posete.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Logor "12. februar", Ćele-kula i Sinagoga se otvaraju za posetioce

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2020

Svi objekti Narodnog muzeja Niš od utorka, 12. maja ponovo će otvoriti svoja vrata za posetioce, a ulaz će biti besplatan. I dok je Arheološka sala otvorena već neko vreme, od sutra će joj se, prema najavama Narodnog muzeja, pridružiti i Ćele-kula, Logor "12. februar" i galerija Sinagoga.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.