Onlajn koncert sastava The Breath koji je mešavina alternativnog folka i amerikane

Izvor: B92, 01.Jul.2020, 15:51

Onlajn koncert sastava "The Breath" koji je mešavina alternativnog folka i amerikane

Ovog leta, live-streaming koncerti omogući će publici širom sveta da bar na trenutak otputuje negde daleko i uživa u nekoj novoj, neotkrivenoj muzici.

Sledećeg ponedeljka, 6. jula u 20:30 časova preko live-streaming platforme Artist Lockdown domaća publika će biti u prilici da prisustvuje koncertu britanskog sastava The Breath.

Koncert britanskog sastava The Breath biće jedinstvena prilika da se domaća publika upozna sa muzičkim sastavom koji privlači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pažnju britanske, ali i svetske javnosti već nekoliko godina. Sastav The Breath čine pevačica i flautistkinja Rionah Konoli i gitarista Stjuart MekKalum. Njihova muzika predstavlja mešavinu alternativnog folka i amerikane, oslanjajući se u nekim momentima i na irsku tradicionalnu muziku.

Koncert će se se održati u kultnum prostoru "Band on the Wall" u Mančesteru koji predstavlja kulturni i muzički centar već više od dva veka. Naziv je dobio zbog bendova koji su početkom 20. veka u prepunim pabovima, u nedostatku prostora svirali bukvalno na zidovima.Prednost live-streaming koncerata jeste ta što se mogu pratiti sa bilo koje lokacije, tako da publika predstojeći koncert može ispratiti i sa svoje terase, iz dvorišta ili nekog drugog mesta i na taj način sebi može priuštiti jedno potpuno drugačije iskustvo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.