Održana premijera filma Zaleđeno kraljevstvo 2“ u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana premijera filma "Zaleđeno kraljevstvo 2“ u Beogradu

Bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Centar bio je mesto premijere nastavka čuvenog Diznijevog filma "Zaleđeno kraljevstvo 2". Glas glavnoj junakinji Elsi i ovoga puta dala je glumica Jelena Gavrilović koja pored glume u ovom filmu i peva sinhronizovane songove. Veliki broj dece-fanova dočekao je Jelenu na crvenom tepihu. Nakon projekcije publici se poklonila ekipa koja je učestvovala u sinhronizaciji ove Diznijeve avanture.

Priča o dve sestre princeze Ani i Elsi je 2013. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ostavila veliki utisak na generaciju dece, ali i odraslih. Film je osvojio veliki broj nagrada, među kojima su dva Oskara (za najbolji animirani film i najbolju originalnu pesmu), kao i BAFTA i Zlatni globus za najbolji animirani film. Nastavak donosi nove avanture sada već omiljenih junaka i Elsino traganje za izvorom njenih čarobnih moći. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i uzbudljivo putovanje.

Film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ na repertoaru je svih Cineplexx i ostalih bioskopa u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.