Održana beogradska premijera: Šta me snađe za prijatelje i kolege

Izvor: B92, 20.Feb.2018, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana beogradska premijera: "Šta me snađe" za prijatelje i kolege

Interaktivna monodrama Anđelke Prpić "Šta me snađe", dramskog pisca Nebojše Romčevića i reditelja Branka Đurića Đure, u produkciji Dragoslava Ganeta Pecikoze, u ponedeljak 19. februara doživela je i svoju beogradsku premijeru za prijatelje, medije i kolege naše popularne glumice.

U punoj velikoj sali Doma omladine, publika je upoznala Anđelku u 12 uloga: mlade bankarke Jovanke Joke Jakovljević pred moralnom dilemom - prevariti ili ne prevariti svog muža ali i njene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mame, bake, psihološkinje, kume, šefice, dobre i loše savesti, policajke, šefice sektora...

Pored medija, prijatelja i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su, između ostalih bili Andrija Milošević, Aleksandra Radović, Sergej Ćetković, Maja Noveljić, Nebojša Romčević, Marko Janketić, Milan Kalinić, Mina i Nenad Zimonjić, Rada Đurić, Ivan Tomić, Miloš Urošević, Vesna Dedić, Dejan Pantelić, Slavko Beleslin, Lena Kovačević, Darijan Mihajlović, Mićko Ljubičić... uživali su u izvedbi šarmantne Anđelke, na kraju je pozdravivši gromoglasnim aplauzom na bis.

"Ne mogu da kažem da nisam imala malu tremu, iako je ovo bilo već dvadeseto izvođenje. Prvi put sam izašla pred veliki broj svojih kolega i medija i to je za mene bila dodatna odgovornost. Sada sam dobila još jednu potvrdu da je trud kompletne ekipe na gotovo jednogodišnjoj pripremi ove netipične monodrame, vredeo. Radujem se veoma nastavku obilaska Srbije i regiona, a i sledećem izvođenju u Beogradu 22. marta ", rekla je Anđelka koja je poslednji poziv na bis posvetila svim svojim kolegama koji su nas prerano napustili.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.