Očekuje nas mnoštvo noviteta: Amazon priprema novu Tomb Raider seriju

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 19:30

Očekuje nas mnoštvo noviteta: Amazon priprema novu Tomb Raider seriju

Posle duže pauze, Lara Kroft se izgleda vraća. The Hollywood Reporter izveštava da Amazon radi na televizijskoj seriji o poznatoj avanturistkinji iz video-igara.

Kako Hollywood Reporter izveštava, Fibi Voler-Bridž će pisati scenario a takođe će biti i izvršni producent.

Isti izvor kaže da Amazon planira da napravi i novi Tomb Raider film i barem još jednu igru, sa željom da formiraju povezani filmski univerzum poput MCU-a. Nejasno je zašto su svi toliko zagrejani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kreiranje filmskih univerzuma, ali verovatno, u bližoj budućnosti nećemo videti nešto što će prići MCU-u jer je potrebno vreme, i franšiza bogata sadržajima/karakterima.

Ne zna se mnogo o novim projektima, kao ni ko će igrati čuvenu Laru Kroft, koju su prethodno tumačile Anđelina Džoli i Alisija Vikander.

Voler-Bridž je poznata po njenom BBC sitkomu pod nazivom Fleabag, zasnovanom na njenoj istoimenoj solo predstavi. Uspeh serije Fleabag kvalifikovao je Voler-Bridž za posao u Amazon Studios-u, gde bi u skorijoj budužnosti trebala da radi na još jednoj misterioznoj seriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.