Objavljeno prvih 20 zvezda koje dolaze na Egzit

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljeno prvih 20 zvezda koje dolaze na Egzit

Guetta ne namerava da propusti veliku proslavu 20 godina Egzita

Muzičke superzvezde i vodeći izvođači današnjice predvode prvih 20 imena objavljenih za veliku proslavu 20 godina Egzit festival, a među njima su David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejća, Sepultura, Artbat, Zhu, Meduza i mnogi drugi koji na Petrovaradinsku tvrđavu donose raznovrsne stilove elektronske, gitarske i hip-hop muzike.

Listu prvih izvođača predvodi David Guetta, popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Francuz koji će možda i poslednji put nastupiti u Srbiji, jer od iduće godine drastično smanjuje broj nastupa, i pojaviće se samo na nekolicini vodećih svetskih festivala.

Srećom zbog dvodecenijskog odnosa sa festivalom, ali i zbog činjenice da je upravo on izglasan za najtraženijeg izvođača u velikoj anketi Egzit fanova.

Na tvrđavu dolazi i njujorška hardcore zvezda Billy Milano, sa svojim M.O.D. (Method of Destruction), ruski Moscow Death Brigade, metal rock gerila Crippled Black Phoenix, te jedan od vodećih post-punk dark-wave bendova She Past Away i deathcore britanski sastav Bury Tomorrow.

Jaku prvu garnituru dopuniće i trenutno najtraženiji domaći bend, disko-rokenrol-elektro duo Buč Kesidi, kultni alternativni rok sastav E-play i novosadski heroji Love Hunters.

U toku je novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice po promotivnoj ceni za jubilarni, dvadeseti rođendan Egzit festivala koji će se održati od 9. do 12. jula, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica!

Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci nakon toga registruju u periodu od 1. do 29. februara na sajtu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.