Objavljeni prvi isečci novih epizoda serije Seks i grad- Keri i Zverka razočarali fanove VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 21:09

Objavljeni prvi isečci novih epizoda serije "Seks i grad"- Keri i Zverka razočarali fanove VIDEO

Na društvenoj mreži Tviter pojavili su se prvi isečci novih epizoda serije Seks i grad, pod nazivom "And Just Like That".

HBO je u nedelju nakon dodele Emija 2021. objavio trejler novih serija i filmova koji dolaze na tu platformu, a među njima je i "And Just Like That".

U samo nekoliko sekundi trailera, koje su posvećene popularnoj seriji, prikazane su Parker, Nikson i Kristin Dejvis, kako pozdravljaju nepoznatu osobu, a sve tri izgledaju kao modne ikone.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Ubrzo nakon te scene, prikazani su Keri i gospodin Zverka kako se grle dok su u kuhinji, a u jednom deliću sekunde vidi se njihov poljubac.

"Da li su reditelji učinili da dodatno ostare?", "Više kao Zlatne devojke", "Imam osećaj da su odjednom postale stare, bar ne koriste botoks", "Smešne su", samo su neki od komentara, nekadašnjih fanova kultne serije "Seks i grad"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.