Objavljen kratak film s ponovnog okupljanja ekipe filma Hari Poter, fanovi u ekstazi VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2021, 19:07

Objavljen kratak film s ponovnog okupljanja ekipe filma "Hari Poter", fanovi u ekstazi VIDEO

Objavljena je prva najava za dugo očekivano okupljanje glumačke postave "Harija Potera", koje će moći da se pogleda na kanalima HBO Maks i Skaj.

Retrospektiva kojom se slavi 20. godišnjica filmske franšize premijerno će biti prikazana na Novu godinu, a sadržaće intervjue s glavnim zvezdama filma o najpoznatijem čarobnjaku – Danijelom Radklifom (Hari Poter), Rupertom Grintom (Ron Vizli) i Emom Votson (Hermiona Grejndžer).

Njima će se pridružiti i Helena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bonam Karter, Ralf Fajns, Džejson Ajzaks, Gari Oldman, Tom Felton i brojni drugi.

"Rasplakala sam se", "Napokon", "Ne mogu dočekati" – samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen trailer ponovnog okupljanja ekipe filma "Hari Poter"

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2021

Objavljen je prvi tizer za dugoočekivano okupljanje glumačke postave "Harija Potera", koje će moći da se pogleda na HBO Max i Sky.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.