OVAJ film bi trebalo da  bude jedan od najvoljenijih i najgledanijih u narednoj godini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ film bi trebalo da bude jedan od najvoljenijih i najgledanijih u narednoj godini (VIDEO)

Meril Strip kao opasna majka

Jedna od najvoljenijih i najčitanijih knjiga svih vremena "Male žene" spisateljice Luize Mej Olkot dobila je novu filmsku adaptaciju pod režiserskom palicom Grete Gervig.

U bezvremenskoj priči glavne uloge tumače Ema Votson, Meril Strip, Timoti Šalame, Serša Ronen i Lora Dern.

Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je večna i bezvremenska.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu.

Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mesto pod suncem.

Pored emotivne priče koja vas odmah navodi da pogledate celi film, izdavajaju se i genijalni kostimi. Za njih je zaslužna kostimografkinja Žaklin Duran koja je do sada bila zadužena za kostime u brojnim filmovima, a među njima i za film Ana Karenjina iz 2012. godine.

Glumice koje su imale priliku da na platnu ožive glavnu junakinju Džo Marč, u različitim filmskim interpretacijama, uključuju Ketrin Hepbern, Džun Alison i Vinonu Rajder. Roman "Male žene" izuzetno je popularan i ovo će mu biti već šesta adaptacija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.