OPLEO PO REPERU: Nik Kejv poručio da nema umetnika toliko posvećenog sopstvenom ponižavanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLEO PO REPERU: Nik Kejv poručio da nema umetnika toliko posvećenog sopstvenom ponižavanju!

Epiteti lete ka Vestu!

Nik Kejv, australijski muzičar, kantautor, književnik, scenarista i glumac, veruje da je Kanje Vest "najveći umetnik" jer "na planeti nema muzičara koji je kao on posvećen sopstvenom omalovažavanju".

Kejv je na svojoj internet stranici The Red Hand Files odgovorio na pitanje fana koji ga je pitao da li je obožavatelj kontroverznog repera Vesta.

- Stvaranje umetnosti je oblik ludila - duboko se uvlačimo u svoju pojedinačnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << viziju i u njoj se gubimo - odgovorio je Kejv.

Navodi kako na planeti nema muzičara koji bi bio posvećen svojoj sopstvenoj varci kao Kanje tako da je on najveći umetnik.

Kontroverzni reper Kanje Vest, koji inače podržava američkog predsednika Donalda Trampa, prošle godine je objavio album "Jesus is Born".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.