ONI su dobili NAGRADE, učestvujte i dalje i možda ćete baš VI BITI SREĆAN DOBITNIK!

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI su dobili NAGRADE, učestvujte i dalje i možda ćete baš VI BITI SREĆAN DOBITNIK!

Uz BKTVNews imate priliku da osvojite lepe nagrade.

BKTVNews obradovao je kartama za bioskop Mitra Radulovića, Venceslavu Pleskonjić i Nikolu Crnobrnju. Oni će večeras uživati u filmu "Beri Sil- Američki original" koji se prikazuje u Cineplexx BIG Beograd s početkom u 19.30 sati.

Zahvaljujemo se svim našim čitaocima koji su sa velikim interesovanjem učestvovali u našoj zabavi za čitaoce. Sve one koji ovog puta nisu imali sreće, pozivamo da nas prate i učestvuju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u narednim akcijama.

Ostanite uz BKTVNews, svakodnevno nas pratite na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru, saznajte prvi najvažnije vesti i iskoristite priliku da budete dobro informisani i nagrađeni, jer smo za vas i u narednom periodu pripremili lepa iznenađenja i nagrade.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.