ODRAO IH NA SUDU! Slavni glumac dobio najveću odštetu za klevetu ikad isplaćenu u državi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 07:56

ODRAO IH NA SUDU! Slavni glumac dobio najveću odštetu za klevetu ikad isplaćenu u državi!

Tamo gde se zna red...

Holivudska zvezda Džefri Raš, rodom Australijanac, dobio je najveću odštetu za klevetu ikada isplaćenu u Australiji nakon što je australijski sud odbacio u četvrtak žalbu lista u vlasništvu Ruperta Mardoka.

Dobitnik Oskara dobiće dva miliona američkih dolara zbog izgubljene zarade i kao odštetu jer je sud odbacio žalbu u kojoj se tražilo smanjenje troškova i ponovljeno suđenje.

Ova odluka protiv "Nationwide Newsa", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << australijske ispostave Mardokovog "News Corpa", poslednji je zaokret u pravnoj bici između Raša i Dejli Telegrafa, koji ga je optužio za neprimereno seksualno ponašanje prema glumicama.

U članku na naslovnici objavljenoj 2017. Dejli Telegraf je napisao da je pozorište u Sidneju dobilo pritužbu da je Raš neprimereno dodirivao koleginicu tokom postavljanja predstave "Kralj Lir".

Sudija u Sidneju opisao je sadržaj članka kao "bezobziran i neodgovoran primer senzacionalističkog novinarstva".

Lokalni mediji su izvestili da je iznos koji će dobiti Raš najveći ikad isplaćen pojedincu u Australiji, koja ima stroge zakone o kleveti.

Raš je dobio Oskara za ulogu u filmu "Sjaj" iz 1996. godine i jedan je od retkih koji je takođe osvojio Zlatni globus, Emi i nagradu Toni.

BOGDANINE SESTRE SE SKINULE U KUPAĆI: Rodićke odmaraju pored bazena, a tek da im vidite ATRIBUTE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.