OBJAVLJEN JE DATUM DODELE MTV MUZIČKIH NAGRADA: Svi će se pridržavati epidemioloških smernica

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 13:31

OBJAVLJEN JE DATUM DODELE MTV MUZIČKIH NAGRADA: "Svi će se pridržavati epidemioloških smernica"

U leglu korone.

Dodela MTV video muzičkih nagrada (VMA) održaće se u Njujorku krajem avgusta, potvrdili su MTV i gradonačelnik Njujorka Endrju Kuomo, i to će biti prvi veliki takav događaj od početka pandemije koronavirusa koji će se održati fizički, a ne putem videoveze.

MTV i Kuomo rekli su da će se na dodeli nagrada 30. avgusta u Barklis Centru u Bruklinu svi pridržavati epidemioloških smernica te da će biti “ograničeni kapacitet ili neće biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publike”.

A post shared by Video Music Awards (@vmas) on May 16, 2020 at 7:03am PDT

MTV navodi da će se deo nastupa održati kod nekih njujorških znamenitosti i da će se sprovoditi društvena distanca i ograničenje kapaciteta u toj zatvorenoj areni koja ima 19.000 mesta.

Zasad nije poznato koliko će izvođača nastupiti uživo. Njujprk je američki grad koji je pretrpepo najviše žrtava od koronavirusa.

Kada je videla šta sestra radi njenom ocu u bolnici, sve je snimila i OBJAVILA NA INTERNETU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.