Novogodišnji dečji bioskop u CineStaru do 13. januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji dečji bioskop u CineStaru do 13. januara

Bliži se kraj još jedne godine i dok se okrenemo deca odrastu i zapitamo se kako nam je život proleteo. Novogodišnji praznici nas podsete da je vreme provedeno u krugu porodice dragoceno i da su to trenuci koji se pamte. Zato treba iskoristiti svaku priliku, naročito sada u periodu školskih raspusta kada su deca slobodnija. Vremenska prognoza ne obećava zato je idealana prilika da se sklonite u topli, ugodni prostor koji će pružiti željenju relaksaciju i zabavu za celu porodicu. A gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je bolje otići nego u vaš porodični bioskop - CineStar.

U periodu od 21. decembra do 13. januara CineStar bioskopi otvaraju svoja vrata već od 11 sati i sve do 17h nude bogat filmski i zabavni program namenjen upravo porodicama. Osim dečjih hitova: Zaleđeno kraljevstvo 2, Patrolne šape, Prerušeni špijuni i Playmobile, na repertoaru su i igrane avanture Džumandži: Sledeći nivo i Star Wars: Uspon Skajvokera i sve to po povoljnijoj ceni ulaznice u okviru matinea i porodičnog paketa.

Pored crtaća CineStar je za mališane pripremio poklon uz kupljenu ulaznicu, a svakog dana do 30.12. od 16h do 17h u CineStar 4DX BIG, Novi Sad na druženje dolazi Deda Mraz. Ali to nije sve. Najmlađe posetioce 4DX i Kids CineStar sale sa toboganom očekuje dodatni poklon iznenađenja kako bi zimska čarolija u CineStaru bila nezaboravna.

Više detalja potražite na sajtu: bit.ly/NovogodišnjiDečjiBioskop

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.