Nova upravnica: Narodno pozorište kreće dalje

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova upravnica: Narodno pozorište kreće dalje

Vršilac dužnosti upravnika Narodnog pozorišta Ivana Vujić izjavila je da ima prioritete u radu na više platformi i da su među njima angažovanje ansambla, sređivanje fasade i garderobe pozorišta.

"Stvaralački potencijali i uslovi za rad moraju se paralelno unapređivati, a veliku pažnju treba obratiti i na razvoj publike, posebno one mlade koja će svedočiti o umetničkom stvaranju nacionalnog teatra u sledećih pola veka", rekla je Vujić za današnje izdanje Večernjih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << novosti.

Ona je dodala da će svečana akademija povodom 150 godina Narodnog pozorišta proteći onako kako je to ranije zamišljeno i da posle proslave pozorište kreće dalje.

"Vek i po kuće ne može trajati samo jedan dan, imaćemo razne aktivnosti tokom cele godine", rekla je Vujić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.