No time to die: Producenti objavili datum srpske premijere novog Bonda

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"No time to die": Producenti objavili datum srpske premijere novog Bonda

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu "No time to die", a u naše bioskope film će stići 2. aprila sledeće godine.

Od Alberta R. Brokolija iz EON Productions kompanije i studija Metro Goldwyn Mayer i Universal Pictures International, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi nam film u koje Danijel Krejg po peti put tumači lik koga je stvorio Jan Fleming, agenta 007, najavili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su danas iz Taramount filma.

Pisan od strane Nila Pervisa i Roberta Vejda, Kerija Džordžija Fukunage, Skota Z. Bernsa i Fibi Voler-Bridž, film "No time to die" trenutno je u fazi produkcije.

U naše bioskope film stiže 2. aprila 2020. godine. U filmu "No time to die" takodje glume i Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, moleći ga za pomoć.

Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi Kazino Rojal, Zrno utehe, Skyfall i Spektra, zaradili su preko 3.1 milijardi dolara širom sveta. Skyfall (1,1 milijardu dolara) i Spektra (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.