Izvor: SEEcult.org, 24.Sep.2017, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolaidisu nagrada Meša Selimović

Regionalnu književnu nagradu “Meša Selimović” za najbolji roman objavljen 2016. godine na govornom prostoru BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije dobio je Andrej Nikolaidis za roman “Mađarska rečenica”, u izdanju Buybooka iz Sarajeva, koji je imaginarna povest balkanskih i evropskih izbeglištava 20. i 21. veka.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Nikolaidisu priznanje "Meša Selimović"

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2017

TUZLA - Andrej Nikolaidis, autor romana "Mađarska rečenica", dobitnik je nagrade "Meša Selimović" za najbolji roman objavljen u 2016. godini na govornom prostoru BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, u okviru 17. međunarodnih književnih susreta "Cum grano salis" u Tuzli...Ovu odluku donio je žiri...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.