Nezaboravnih 5 gostovanja u seriji Prijatelji VIDEO

Izvor: B92, 19.Apr.2021, 16:55

Nezaboravnih 5 gostovanja u seriji "Prijatelji" VIDEO

Poznate ličnosti su redovno gostovale u jednoj od najpopularnijih humorističkih serija svih vremena – seriji "Prijatelji", a u nastavku su navedena neka od gostovanja koja prate najzabavnije anegdote.

Ljubitelji serije mogu da se podsete svih zvezda koje su se pojavile u ovom hit-sitkomu od 15. aprila, kada svih deset sezona "Prijatelja" dolaze na kanal HBO GO.

1. Robin Vilijams i Bili Kristal (3. sezona)

Vilijams i Kristal su bili dobri prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a u to vreme su radili zajedno na filmu koji je sniman u istom studiju u kom je snimana i serija.

Dvojica komičara zalutala su na set "Prijatelja", gde su ih scenaristi ubedili da snime kratku gostujuću scenu. Scena je bila u celosti improvizovana, snimljena tog istog dana.

2. Fredi Prins Džunior (9. sezona)

Prvobitno je planirano da Tom Henks igra bebisitera, ali je morao da odustane zbog produženog snimanja. Tada je agent javio Frediju Prinsu Džunioru da postoji prilika da gostuje u epizodi "Prijatelja", uz to da je snimanje već sledećeg dana.

To je malo poljuljalo glumca, ali nije dozvolio sebi da paniči. Ne samo da je naučio tekst, već je savladao sviranje pesme na flauti bez ikakvog prethodnog iskustva sa takvim instrumentima.

3. Brus Vilis (6. sezona)

Postoji priča da su se Metju Peri, koji igra Čendlera u seriji, i Brus Vilis opkladili tokom snimanja filma "Ubica mekog srca".

Vilis je navodno izgubio i nakon toga prihvatio ulogu Pola, koja mu je donela nagradu Emi. Honorar od ovog gostovanja darovao je u dobrotvorne svrhe.

4. Čarli Šin (2. sezona)

Čarli Šin nije navikao da snima pred publikom u studiju i imao je tremu, tako da su autori serije rekli publici koja je sedela u studiju da im je potrebna tehnička pauza, tokom koje je glumca ohrabrio njegov brat Emilio Estevez.

Nakon toga je Šin uživao u snimanju i zapamtio rad na seriji kao odlično iskustvo.

5. Deni Devito (10. sezona)

Dženifer Aniston, koja igra Rejčel, u to vreme je bila komšinica Denija Devita.

Pitala ga je da li želi da gostuje u seriji, a on je oduševljeno prihvatio i kasnije rekao da je bio spreman da skine još više odeće, ali su autori serije smatrali da je scena već dovoljno moćna.

U ovoj kultnoj seriji tokom godina pojavilo se još mnogo velikih glumačkih zvezda, među kojima su i Bred Pit, Ris Viderspun, Suzan Sarandon, Džordž Kluni, Pol Rad, Šon Pen, Ben Stiler, Vinona Rajder i Džulija Roberts.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.