Netfliks najavio novu sezonu serije Narcos

Izvor: B92, 28.Okt.2020, 17:20

Netfliks najavio novu sezonu serije "Narcos"

Netfliks je najavio da će kriminalistička serija "Narcos" dobiti još jednu sezonu.

U saopštenju se navodi da je najnoviji deo priče "smešten u devedesete" i "opisuje rat koji je izbio nakon raspadanja imperije od Feliksa, kog tumači Dijego Luna".

"Dok se novi nezavisni karteli bore da prežive politički preokret i eskalirajuće nasilje, pojavljuje se nova generacija meksičkih kraljeva. Ali u ovom ratu istina je prva žrtva - a svako hapšenje i ubistvo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gura stvarnu pobedu sve dalje...", navodi se u saopštenju.

Iako Netfliks nije odredio datum premijere, platforma potvrđuje da će producent Erik Njuman predati štafetu Karlu Bernardu, dok će Vagner Moura ("Narcosov" Pablo Eskobar) režirati dve epizode ​​u "Narcos: Meksiko, sezona 3".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.