Neispričane priče Odri Hepbern uskoro kao TV serija

Izvor: B92, 06.Maj.2021, 12:13

Neispričane priče Odri Hepbern uskoro kao TV serija

Život Odri Hepbern, jedne od najvećih zvezda starog Holivuda, i dalje intrigira javnost čak i posle skoro tri decenije od njene smrti.

Od uspona do svetske zvezde i humanitarnog rada kao ambasadora dobre volje UNICEF-a do dugogodišnjeg partnerstva sa modnim dizajnerom i aristokratom Iberom de Živanšijem, život ove oskarovke bio je do sada predmet mnogih dokumentarnih filmova.

Ali sada, prvi put, na male ekrane stiže TV serija "Odri". Dramsko ostvarenje, koje počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detinjstvom slavne glumice u Evropi i prati njeno putovanje do legendarne filmske dive, potpisuje Žaklin Hojt.

Holt je autorka i producent brojnih dramskih TV serijala uključujući "The God Wife" i "Dietland", kao i najnoviju "The Underground Railroad", navodi se u Headlineru.

Biografska serija biće zasnovana na materijalu "Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen", koji je bio delom kuvar i foto-knjiga. Njegovi autori su Luka Doti, sin slavne glumice, i Luiđi Spinola, novinar i pisac.

Iako su detalji o radnji, ali i tome koju ćemo glumicu gledati u ulozi Odri, i dalje pod velom tajne, serija koja će biti snimljena u saradnji sa italijanskim producentskim kućama "Wildside" i "Fremantle", razotkriva "formativne godine" slavne glumice i donosi neispričane priče o jednoj od najvećih holivudskih ikona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.