Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 10:41

Nećete verovati ko je na prvom mestu Bilbordove liste VIDEO

Bivša Diznijeva zvezda Olivija Rodrigo dospela je broj 1 na Bilbordove liste "Hot 100" nakon što se njen debi singl "Driver’s License" transformisao u srceparajuću himnu na Tiktoku i privukao pažnju Tejlor Svift.

Rodrigo (17) inspirisala je bezbroj video-zapisa u aplikaciji svojim prvim izdanjem, dok su korisnici pevali, parodirali i čak kreirali sopstvene izdvojene verzije ove numere.

Pesma je prikupila 76,1 milion pregleda i prodala 38.000 preuzimanja u nedelji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon objavljivanja 8. januara, prema navodima Bilborda. Spotifaj je objavio da je tri dana nakon objavljivanja "Driver’s License" pogodila najviše pregleda u jednom danu za pesmu koja nije prazničnoog karaktera.

Sutradan je oborio sopstveni rekord.

Pesma govori o mladoj devojci koja konačno dobija vozačku dozvolu i vozi se plačući, prisećajući se izgubljene ljubavi.

Rodrigovi tekstovi istražuju njenu nesigurnost i način na koji je i dalje progoni bivša ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.